• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Aanmelden/Contact

Aanmelden/Contact

 

Wanneer je je wilt aanmelden voor een cursus of opleiding kan je het onderstaand formulier invullen. Om de aanmelding goed te kunnen verwerken zijn de meeste velden verplicht (*) Na het invullen van het formulier vragen wij akkoord op 2 zaken; kennisname van de Algemene Voorwaarden en akkoord op de Privacyverklaring.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar: info@horizon-massageopleiding.nl

 

Natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen wanneer je extra informatie wilt: 06-40266698.

Je kunt ons bellen op door de weekse dagen tussen 8.00 uur en 9.00 uur, tussen 12.00 uur en 13.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur.

 

 

  

Na de aanmelding krijgt u een bevestigingsmail.

Wanneer u de bevestiging niet binnen korte tijd ontvangt, kijkt u dan aub in uw Junkbox.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.