• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Accreditatie

ACCREDITATIE

 

 

De opleiding Energetisch Kindermassage Therapeut is KTNO, VVET, NVST en VBAG geaccrediteerd voor 240 EC’s.

 

Het aantal EC’s  van het diploma Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis (CPION erkend) is hierin opgenomen.

 

 

Op www.ktno.nl vind je alle informatie over deze accreditatie die je nodig hebt.

 

Studenten die zijn afgestudeerd van de opleiding Energetisch Kindermassage Therapeut, en die daarbij ook in het bezit zijn van een door het CPION erkend diploma HBO medische basiskennis en psychosociale basiskennis, worden hierdoor in staat gesteld zich bij een beroepsvereniging (b.v. VVET of VBAG) aan te sluiten, waardoor het mogelijk is dat je behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.