•  

BAMBOE MASSAGE

Bamboe Massage

 

1 Daagse cursus Bamboe Massage

 

Een Bamboe massage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De Bamboe Massage is een Holistische massage, die zich ook bewust op beide aspecten richt.

 

De combinatie van de bamboe stok en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen makkelijker verdwijnen, zodat de doorstroming weer op gang komt in het lichaam van uw cliënt. Het zelf herstellend vermogen wordt daarmee volledig geactiveerd.

 

Een Bamboe massage is een ontspannende massage. Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

 

De bamboe massagestokken worden gebruikt als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te  kunnen geven. Naast het masseren met de bamboe massagestokken masseren we ook met onze handen. Door het gebruik van de bamboe stokken is het masseren van spierknopen minder pijnlijk en tevens zijn de kleine spierknopen beter te bereiken.

 

De Bamboe massage wordt uitgevoerd op een massagetafel. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van bamboestokken van 2 verschillende afmetingen, deze worden speciaal voor deze massage aangepast zodat er op een prettige manier mee te werken is.

 

Tijdens de cursus Bamboe massage leer je verschillende Bamboe massage technieken zoals het rollen, strijken en kneden met de Bamboe stokken aangevuld met diverse massage technieken.

 

De bamboestokken kunnen verwarmd worden voor een aangenaam ontspannend gevoel en gebruikt worden in combinatie met verschillende soorten massageoliën en/of aroma’s.

 

 

Inhoud van de cursus

Bamboe massage technieken
De volledige lichaamsmassage uitgevoerd op een massagetafel.
De contra-indicaties bij een Bamboe massage.
Het verwarmen van de bamboestokken.
Het reinigen en onderhouden van de Bamboe massagestokken.

 

 

De cursus Bamboe Massage is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsvereniging BATC.

 

 

Kosten voor deze training zijn € 120,00 inclusief lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

Data 2018:  10 oktober 2018

Data 2019:  8 mei 2019

 

Reageren is niet mogelijk