• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Coachende Vaardigheden

COACHENDE VAARDIGHEDEN MET KINDEREN

 

5 daagse cursus Coachende Vaardigheden met kinderen

 

De term Kindercoach is een verzamelnaam voor het begeleiden van opvoeders/ouders en kinderen tijdens moeilijke (opvoed)situatie tussen ouder en kind, of bij het kind.

Om kinderen goed te kunnen coachen zal je in staat moeten zijn om zowel met de verzorgers/ouders als het kind te kunnen samenwerken.

Kindercoachen is dus het coachen van kinderen en tegelijk de ouders en opvoeders.

 

 

Als coach sta je model. En niet je woorden, maar je gedrag maken je geloofwaardig. Laat zien waar je toe uitnodigt, dit zal het leren bij de gecoachte bevorderen. “Practice what you preach”, een mooi motto in coaching en staat voor doen waartoe jij uitnodigt.

 

In de 5 daagse cursus Coachende Vaardigheden voor werken met kinderen komen alle aspecten van het coachen van alle betrokken partijen aan bod. We bekijken elk thema vanuit de driehoek: het kind, de ouder en jij als therapeut/coach.

We behandelen zowel de anamnestische vaardigheden als het coachen tijdens de behandelingen.

 

 

 

De 5 daagse cursus Coachende Vaardigheden met kinderen is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsvereniging VVET, NVST en BATC.

 

 

Kosten voor de 5 daagse cursus Coachende Vaardigheden: 

 

Reserveringskosten: € 25,00

Cursuskosten: € 525,00

(inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname)

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

 

 

Data 2021: 21 en 28 januari en 11, 18 en 25 februari 2021

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.