• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

De werking van het Quantum Veld

Jaaropleiding “De werking van het Quantum Veld”

een professioneel-praktische opleiding

 

 

Moeiteloos werken, groeien, ontwikkelen, kortom léven in harmonie met het Quantum Veld
Zowel privé als bij je werk als docent, coach, therapeut, hulpverlener, etc.

 

 

Quantum natuurkunde lijkt heel ingewikkeld, theoretisch en allesbehalve praktisch – niet bepaald toepasbaar in je dagelijks leven. Maar wat als dat maar schijn is – en het juist héél simpel, direct te begrijpen en aan te voelen is? En dus moeiteloos bij jou, je leven èn je werk past?

 

De wetenschappelijke quantum-fysica kijkt alleen naar het allerkleinste, die onzichtbare wereld die we zelfs met een microscoop niet kunnen zien. Maar dezelfde principes werken ook in de macrokosmos – het heelal: in een kosmisch energieveld, het ‘Quantum Veld’. Als je er zó naar kijkt, wordt het ineens duidelijk en logisch. Dan spreekt het voor zich…

 

De Quantum-energie

Het Quantum Veld is een kosmisch energieveld, dat werkt volgens quantum principes. Het bestaat continu overal, maar is niet constant hetzelfde. Gaandeweg heeft het Veld een relatief snelle, stapsgewijze ontwikkeling doorgemaakt. Verhalen over de ontwikkeling van de Aarde ‘van 3D naar 5D’ duiden op deze veranderingen. Elke stap in de ontwikkeling van het Quantum Veld heeft een nieuwe ‘laag’ toegevoegd; ook dat is een volkomen natuurlijk proces.

 

Eerdere energetische methoden om met het Veld te werken (Reiki, Shamballa, Magnified Healing e.d.) zijn verbonden met een bepaalde laag in de ontwikkeling, en blijven dan ook gewoon werkzaam. Wat je bij deze opleiding ontdekt, is echter geen nieuwe ‘methode’. Het is werken en leven in harmonie met hoe-het-Veld-nu-is, en gaat dan ook moeiteloos mee met volgende ontwikkelingen.

 

De opleiding

De opleiding is een professionele, geaccrediteerde opleiding, die bij uitstek gericht is op de praktijk. Je ontdekt aan de hand van de natuurlijke werking van het Quantum Veld hoe je zelf met dit Veld in harmonie komt. Het gaat om puur natuurlijke principes, wat je direct ervaart in de rust en ontspanning die het je geeft.

 

Het helpt je los te laten van wat deze harmonie in de weg staat. En het werkt als een open poort naar je intuïtie, waardoor je duidelijk ziet waar je passie ligt – wat je hart heeft.

‘Werken’ wordt zo weer “dat wat ik het liefste doe”.

 

Bij deze opleiding zijn inzicht en theorie er dan ook steeds op gericht om dit op jouw manier direct handen en voeten te geven in jouw dagelijkse leven en werk. Je krijgt daarbij gerichte, persoonlijke ondersteuning om je vanuit jouw eigenheid te ontwikkelen.

 

Wij mensen leven niet afgezonderd. We leven in relatie met anderen, waarbij we elkaar continu beïnvloeden. Dat kan heel verschillende effecten hebben. Je ontdekt hoe je deze relaties moeiteloos kan ondersteunen in een proces van groei en ontwikkeling, zoals de natuur dat doet.

Het komt tot uiting in relaties tussen twee mensen, maar ook in gezinnen, families, teams, schoolklassen en studiegroepen. Je ontdekt hoe je dit samen met jouw groep kan doen, waardoor de ontwikkeling nog krachtiger wordt. Je leert ook hoe vastgelopen, of destructief werkende (groeps-)processen weer tot bloei kunnen komen.

 

 

 

Een jaaropleiding met de mogelijkheid je verder praktisch en professioneel te ontwikkelen in een tweede jaar.

 

Het eerste jaar

Het eerste jaar is een afgeronde opleiding waarna je geheel zelfstandig de werking van het Quantum Veld hebt geïntegreerd in jouw manier van leven. Dat omvat ook je werk, maar is vooral gericht op hoe jij zelf in je werk staat. Dat kan effecten op anderen hebben, maar is niet als eerste gericht op toepassingen van (veranderings-)processen van jezelf en anderen tijdens je werk.

 

Het eerste jaar staat dus geheel in het teken van je eigen, persoonlijke proces. Omdat niemand geheel geïsoleerd leeft, omvat dit proces ook je omgeving, dus je relatie met anderen, privé en m.b.t. je werk. Maar ook met je verdere omgeving in de ruimste zin van het woord: je (huis)dieren, de natuur, je huis, tuin, buurt en omgeving, etc. Vandaar dat we dit een ‘persoonlijk energetisch psychosociaal proces’ noemen.

 

Het tweede jaar

Het is een geheel vrijwillige keuze of je het tweede jaar wil doen. Dit tweede jaar is een ambachtelijke vorming en richt zich op jouw praktische professionele toepassing van de werking van het Quantum Veld.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.