• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

Een mooi begin

EEN MOOI BEGIN
Op vrijdag 14 september 2018 starten we bij Horizon Opleidingen met de ontwikkelingsdagen, het begin van onze massageopleidingen.

 

Deze modules persoonlijke- en therapeutische ontwikkeling lopen als een rode draad door zowel de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur, als door de opleiding HBO Energetisch Massage Therapeut heen.

 

Alles in het mooie massage vak begint bij jou; jouw groei als mens vertaalt zich meteen in jouw groei als masseur of aankomend massagetherapeut.

 

Bij Horizon zien wij deze ontwikkelingsdagen dan ook als “de boom”  in jouw opleiding, waaraan alle massagemodules komen te hangen. Naarmate de boom zich verder ontwikkelt, ontwikkelt alles in je leven mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *