• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

Energetische Massage Cursus

Energetische massage cursussen

 

Bij Horizon Opleidingen onderscheiden ons door je te leren masseren en coachen vanuit verbinding met jezelf. Omdat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”.

Elke massage en/of coach sessie is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage/coach)kennis en persoonlijk bewustzijn. Horizon Opleidingen stelt zichzelf ten doel dit in elke cursus te integreren.

 

Bij Horizon Opleidingen richten we ons vooral op energetische massages en we stellen ons ten doel dit alles heel praktisch en helder te benaderen. Zo hebben we, in een energetische massage, behalve oog voor het fysieke lichaam, ook oog voor het energetische aspect van de mens. We laten de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.

In feite is energetisch werken verbonden met de holistische visie. Alle aspecten van de mens hangen met elkaar samen.

 

 

Oprichtster van Horizon Opleidingen Monic van Dillen:

“Ik voel het als mijn missie in dit mooie vak, om het energetisch werken met mensen op een heel aardse, praktische en werkbare manier vorm te geven, zodat een energetische massage  een extra verdieping is binnen andere ( meer klassieke) werkvormen. Het voegt dan iets toe en neemt niets weg”.

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.