• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

  Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

   

  Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

   

  Je bent van ❤️ welkom!

HOERA!! Het is een…. Opleiding…? JA!

HORIZON MASSAGEOPLEIDINGEN

 

 

Je dromen realiseren is jezelf realiseren

 

Met trots en een hoofd vol goede ideeën, het hart op de goede plaats en een bak inzicht, inspiratie, passie en positiviteit, wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn nieuwste kindje.

 

Vanaf mei 2018 gaat het beginnen: een eigen opleidingscentrum waar we oog hebben voor de student/cursist in zijn/haar eigenheid. Waar we werken in kleine groepen van ongeveer 10 mensen. Waar vanuit verbinding samen wordt gewerkt aan het verkrijgen van meer kennis, inzicht en innerlijke groei. Kortom: waar we met elkaar werken vanuit het hart!

 

Vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

Alle trainingen/opleidingen bij Horizon Opleidingen kenmerken zich door de holistische visie; lichaam en geest zijn één. Maar ook de verschillende aspecten zoals emotie, gedachten, spiritualiteit en gedrag horen hierbij. Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Het doel van de massage(therapie) en/of (lichaamsgerichte) coaching is bewustwording en dat gebeurt vooral op voel-niveau. De massage is hierbij het middel; door aanraking kun je makkelijker in contact met het voelen van je lichaam komen. Het lichaam is de spiegel van wat je denkt, voelt, bent. Ons lichaam is in feite een schatkist vol met eigen wijsheden en waarheden en onze onverdeelde aandacht is de sleutel om hier contact mee te maken.
In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt. Hoe kun je daar mee om gaan? Hoe herken je wat er gebeurt? En hoe kun je je cliënt begeleiden (coachen) op de tafel, met andere woorden, hoe kun je coachend masseren?

 

Door dit in alle cursussen/modules te integreren helpen we jou om een unieke energetisch masseur of massagetherapeut of coach te worden.

 

De losse cursussen zijn ook als na- of bijscholing een waardevolle aanvulling in je praktijk!

 

16 mei 2018 om 19.00 OPEN AVOND  bij Horizon Opleidingen.

Wij zorgen voor een lekker bakje koffie of thee!Kom tussen 19.00 en 21.00 uur langs op onze locatie op “de Boerderij”, (Pastoor Hordijkstraat 5c, 5243 VV Rosmalen) en ontmoet de trainers, stel je vragen en neem de informatie die je wilde met je mee.

 

 

De 3 jarige opleiding Energetisch Massage Therapeut ligt bij de KTNO voor accreditatie. Binnen 2 weken zijn alle modules dan geaccrediteerd. Alle modules zijn natuurlijk los te volgen en zijn op die manier een waardevolle nascholing voor wie interesse heeft. Door de massagemodules heen loopt een persoonlijk- en therapeutisch ontwikkelingstraject. Zelfkennis en inzicht zijn de basis voor het maken van verbinding met je cliënten.

 

De jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur kan als aparte opleiding gevolgd worden, maar ook als deelopleiding van bovenstaande opleiding gezien worden. Na het behalen van dit diploma kun je doorstromen in het tweede jaar van de 3 jarige opleiding.

 

De jaaropleiding Holistisch Wellness Masseur komt dit jaar (2018) nog uit de startblokken. Daarin leggen we een basis met anatomie en fysiologie in de Klassieke Massage, waarop we verder bouwen met  Hot Stone massage, Bamboe massage, Haptische Lichaamsmassage en nog veel meer. Hou de website in de gaten en/of volg ons op facebook!

 

In 2019 komt de jaaropleiding tot Lichaamsgericht Coachen volgens Chakrafilosofie. Deze opleiding is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde therapeuten, die verdieping zoeken in de communicatie/het begeleiden in de praktijk.

 

Wil jij ook verder kijken dan je horizon? Kijk dan eens op www.horizon-opleiding.nl of volg ons op facebook

 

 

Graag tot ziens bij Horizon Opleidingen!

Warme groet, Monic

 

2 reacties

 1. Nicole Couwenberg

  Dat klinkt heel goed allemaal! Heel veel geluk met jouw nieuwe aanwinst 🙂
  X Nicole

 2. Wat prachtig om dit te zien Monic! Heel mooi uitgevoerd en ik weet welke kwaliteit jij te bieden hebt. Heel veel succes en geluk met deze nieuwe stap. Liefs Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *