• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

INTRODUCTIE THAI TAFELMASSAGE

Eendaagse Introductiecursus Thai Tafelmassage

 

Howdy Tio geeft al jaren les in Thai (stoel) massages in heel Nederland aan zowel beginnende masseurs als  professionele masseurs/massagetherapeuten en kan dan ook met recht een expert op het gebied van Thai Massage (stoel en ook Thai Yoga Massage) genoemd worden.

 

In de  Introductiecursus Thai Tafelmassage word je de basis van de Thai massage bijgebracht op de tafel.

De voornaamste technieken zijn stretches en lichaamsgebruik voor de druk. Door de flexibiliteit van Thai massage kan je deze technieken op de tafel integreren met je eigen massage technieken.

 

 

Belangrijk is je eigen houding en ontspanning, dit is de graadmeter van hoe het gegeven aankomt bij de ontvanger. Dus je zal ook ervaren en voelen hoe subtiel en diep de werking is.

Er is veel dynamiek in de bewegingen maar ook de stilte in de beweging.

 

 

In de eendaagse Introductiecursus Thai Tafelmassage integreert Howdy zijn kennis op het gebied van Thai (Yoga) Massage met het masseren op de tafel. Zijn unieke leerstijl is gebaseerd  op leven en werken in het moment: ‘Awareness in Motion’.   Omdat hij actief inspeelt op wat zich in het moment aandient bij de cursisten, zullen de onderwerpen die behandeld worden hier flexibel op aansluiten. Dat maakt van elke training die Howdy geeft een unieke ervaring.

 

 

Zijn benadering is het volgen van natuurlijke principes en handelen in het moment.

Met dit als basis “ziet” Howdy hoe de connecties lopen in het lichaam en reageert daarop met welke techniek/beweging optimaal te gebruiken is.

Het gaat daarbij om te kunnen zien en voelen wat het lichaam/mind vraagt en daarop kunnen inspelen. Hiermee kan je de (disconnectie) volgen aan de hand van Biodynamics (hoe het lichaam zich verhoudt).

 

 

Thaise tafelmassage is speciaal ontworpen om masseurs tegemoet te komen voor wie het niet mogelijk is om de Thaise massage op de grond uit te voeren vanwege fysieke belastbaarheid en/of de beperkte ruimte van de werkplek
Posities, grepen, knedingen, manipulaties en tracties zijn zodanig aangepast dat ze op de massagetafel kunnen worden uitgevoerd.

 

In elke training is er individuele aandacht voor iedere deelnemer.

 

 

 

 

De Introductiecursus Thai Tafelmassage is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsvereniging NVST en VIV  (K11123).

 

Kosten voor de ééndaagse Introductiecursus Thai Tafelmassage:

 

Reserveringskosten: € 25,00

Cursuskosten: € 115,00

(inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname)

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

 

Data 2020:   nieuwe datum volgt z.s.m.

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.