•  

Leren Masseren (introductie)

2 daagse cursus Leren Masseren (introductie)

 

 

In de tweedaagse cursus Leren Masseren kun je kennis maken met het massage vak.

Heb je altijd al eens willen leren masseren? Een keer kijken of het iets voor je is? Een ontspanningsmassage leren voor het hele lichaam zodat je thuis met familie of vrienden aan de gang kan gaan? Of samen met je partner leren masseren? Of wil je gewoon komen ervaren of masseren iets voor je is?

 

 

In twee dagen leer je een ontspannende holistische massage en de basis massagetechnieken.

Stap voor stap begeleiden we je met zorg en aandacht door deze lessen heen, zodat je op een verantwoorde manier leert masseren.

 

 

Massage gaat in eerste instantie over contact, aandacht en aanraking. Deze 3 basis aspecten vormen de basis van elke les. Naast het aanleren van de massagetechnieken besteden wij tevens aandacht aan een goede gronding, een goede lichaamshouding, ademhalingstechnieken en geven wij je praktische informatie over het gebruik van de massageolie.

 

 

Omdat we werken met kleine groepen (maximaal 10 – 12 personen) hebben we alle tijd en ruimte om jou zorgvuldig te begeleiden.

 

 

In deze cursus ga je zowel masseren als gemasseerd worden.  Stap voor stap brengen we je in contact met een aantal massagetechnieken, en gaan je leren een ontspannende holistische lichaamsmassage aan elkaar te geven. De technieken in combinatie met zaken als goede massagehouding, de juiste hoogte van de tafel ed. zorgen ervoor dat je op een verantwoorde wijze leert masseren. Daarbij staat plezier met elkaar en in het masseren voorop.

 

Je zal ervaren dat zowel het geven als het ervaren/ontvangen van een massage ontspanning geeft. Hopelijk ga je nog veel meer ervaren.

Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

 

 

Kosten voor deze training zijn € 230,00  inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en fruit en een certificaat van deelname.

 

Data 2019: 2 en 16 november 2019

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.