•  

Leren Masseren – 4 avonden

Avond cursus Leren Masseren  in  4 avonden

 

Altijd al eens willen leren masseren?

Bij Horizon Massageopleidingen kun je leren masseren op een ontspannen en laagdrempelige manier.

Wil je op een verantwoorde manier leren masseren zodat je thuis familie en bekenden een heerlijke ontspannende massage kunt geven? Of wil je samen met je partner een ontspanningsmassage willen leren geven? Dan is dit een mooie basis cursus voor jou!

 

Tijdens de workshop massage leer je een ontspannende holistische massage en de basis massagetechnieken.
Stap voor stap begeleiden we je met zorg en aandacht door deze lessen heen.

Massage gaat in eerste instantie over contact, aandacht en aanraking. Deze 3 basis aspecten vormen de basis van elke les. Naast het aanleren van de massagetechnieken besteden wij tevens aandacht aan een goede gronding, een goede lichaamshouding, ademhalingstechnieken en geven wij je praktische informatie over het gebruik van de massageolie.

 

Tijdens de massage cursus ben je zowel gever als ontvanger. Op die manier ervaar je ook zelf wat de massage met je doet, zodat je ook ervaringsdeskundige wordt.

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die wil leren masseren; ervaring is niet vereist.

Inhoud van deze cursus:

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om en heerlijk ontspannende holistsiche massage te geven en beheers je een aantal basis massagetechnieken. Je krijgt een reader mee met alle informatie en de ontspanningsmassage is er helder in beschreven.

Mocht je na deze cursus verder willen gaan in het massagevak, dan adviseren wij je graag over een mogelijk vervolg. Onze cursus Klassieke Massage (met anatomie en spierenkennis) is een goede vervolgstap, evenals de cursus Haptische Lichaamsmassage.

 

 

 

Kosten voor deze training zijn € 99,00 inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Data 2019:  29 januari en 5, 12 en 19 februari 2019

Data 2019: 2, 9, 16 en 23 september 2019

 

Reageren is niet mogelijk