• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Locatie

 

Onze locatie

 

Horizon Massageopleidingen  is eind januari 2019 verhuisd !

Alle trainingen van Horizon Massageopleidingen worden gegeven aan De Bloemendaal 10, 5221 EC Engelen (gemeente ‘s-Hertogenbosch).

 

De Bloemendaal ligt vrijwel naast de A59 (afslag 46) op de route Den Bosch – Waalwijk. Naast gezellige, goed ingerichte gemeenschappelijke ruimtes, beschikt Horizon over een grote eigen ruimte op de begane grond.

 

 

           

   

 

Cursisten / studenten kunnen aan de achterzijde van het gebouw parkeren. Daar zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Je kan de parkeerplaatsen aan de achterzijde bereiken via de rechterzijde van het gebouw.

 

 

De route naar De Bloemendaal 10 te Engelen:

Kaart van De Bloemendaal 10, 5221 EC 's-Hertogenbosch

 

Vanaf de A2:

Neem bij Empel/Den Bosch de A59 richting Waalwijk.

Neem afslag 46 richting Engelen. Aan het einde van de afslag ga je rechts af richting Engelen.

Ga de eerste straat rechts (De Beverspijken) in. Vervolgens neem je de eerste straat links en weer de eerste straat rechts. Je bent op De Bloemendaal en vind ons aan het einde van de straat aan je linkerhand op nummer 10.

 

Met het openbaar vervoer:

Er is een goede busverbinding van ‘s-Hertogenbosch naar Engelen. Bus nummer 5 gaat van het station in ‘s-Hertogenbosch naar Engelen; je kan uitstappen bij halte “de Vutter” aan de gelijknamige straat. Ook buurtbus 250 rijdt deze route. Je bent in 15 minuten in Engelen.

Je stapt dan één straat achter De Bloemendaal uit en loopt in 3 minuten naar Horizon Massageopleidingen.

 

Je bent van  welkom!

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.