• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

Lomi Lomi Cursus

LOMI LOMI – Hawaiiaanse massage –

 

Het woord Lomi Lomi betekent massage. Lomi Lomi is een unieke helende massage afkomstig van de mooie eilanden van Hawaii, waar het in het verleden alleen werd uitgevoerd door Kahuna (meesters in de Lomi Lomi). Om de waarde van Lomi Lomi te begrijpen helpt het om meer kennis te hebben van de Hawaiiaanse filosofie Huna, en op welke wijze Huna invloed heeft op ons leven en onze ‘genezing’.

 

Het belangrijkste doel van een Lomi Lomi massage is om op een liefdevolle manier lichaam en geest in harmonie te brengen en je ervan bewust te worden dat alles in het nu precies zo is als het moet zijn. Verbinding staat hierin centraal.  We leren masseren met ‘aloha’ (verbinding met elkaar en daar, in die verbinding het geluk vinden met elkaar).

 

Hoewel de massagetechnieken er mild uitzien en zonder veel krachtsinspanning van de masseur worden gegeven, heeft de massage een diepe inwerking en kan uitstekend therapeutisch ingezet worden.

 

Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. De massagetherapeut werkt veel met de onderarmen en handen. Er bestaan ook varianten waarin wordt gewerkt met stokken of stenen. De massagetechnieken reflecteren de bewegingen en ritmes van de natuur en dan met name de krachtige maar tegelijk ook milde oceaangolven. Omdat lange vloeiende bewegingen heel belangrijk zijn binnen de Lomi Lomi, wordt er bij deze massagevorm veel massageolie gebruikt.

 

We bieden je bij Horizon Opleidingen een mooi en compleet pakket van Lomi Lomi trainingen, die samen een opleiding tot Lomi Lomi Masseur vormen.

Alle trainingen kunnen echter ook apart gevolgd worden, waardoor je in je eigen tempo en naar eigen keuze trainingen kan volgen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.