•  

LOMI LOMI HAPAI

LOMI LOMI HAPAI (Zwangerschapsmassage)

 

1 daage cursus Lomi Lomi Hapai

 

Lomi Lomi Hapai is een vorm van traditionele Hawaiiaanse massage voor de zwangere vrouw. Deze massage vindt zijn oorsprong in de Hawaiiaanse traditie en wordt gegeven met ‘aloha’ (gelukkig zijn in de hart-tot-hart-verbinding welke tot stand komt tijdens de massage).

 

De Lomi Lomi massage is één van de traditionele rituelen die tot harmonie en een allesomvattende liefde mogen leiden en vindt zijn basis in ‘seven principles of Huna’ (Ho’omana).

 

Wanneer jij in harmonie bent met jezelf, je lichaam, de situatie, de omgeving dan ben je ontspannen en in overgave en in harmonie met alles dat zich aandient.

 

Anders dan bij vele andere massages, wordt deze massage niet alleen met de handen uitgevoerd maar wordt er ook gebruik gemaakt van de onderarmen. De massage kenmerkt zich door ritmische, liefdevolle en omvattende strokes die de golvende en vloeiende beweging van de oceaan symboliseren.

 

Spanningen in het lichaam worden door de golvende bewegingen losgemaakt waardoor de natuurlijke energiestroom van het lichaam weer volledig mag gaan stromen.

 

Lomi Lomi Hapai is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Na het eerste trimester kun je veilig worden gemasseerd. In zijwaartse ligging kunnen zowel jij als je kindje tot volledige ontspanning komen. Natuurlijk is de Lomi Lomi Hapai niet alleen in te zetten voor zwangere vrouwen. Een ieder die het prettig vindt om op de zij te worden gemasseerd kan gemasseerd worden middels deze technieken. Daarom is de massage op meerdere manieren aan te bieden in je praktijk en in die zin een aanwinst voor iedere masseur, therapeut, verloskundige en doula.

 

 

Inhoud van de cursus:

 

– Gronden en contact maken

– Een korte uitleg van The seven principles of ‘Huna’

– Het werken met intentie

– Contra indicaties

– De gehele Lomi Lomi Hapai massage

 

 

De 1 daagse cursus Lomi Lomi Hapai  is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsverenigingen NVST en BATC.

 

Kosten voor deze training zijn € 135,00 inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

Datum 2020: 10 maart 2020

Datum 2020: 29 september 2020

 

Datum 2021:  11 maart 2021

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk