• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

Massage cursus

Massage cursussen

 

 

Bij Horizon Massage Opleidingen bieden we voornamelijk Energetische Massage cursussen aan, die zich kenmerken door het leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Ook gaan we in al onze cursussen uit van de holistische visie (lichaam en geest zijn één).

Wanneer je vanuit deze verbinding contact kan maken met je cliënt, blijft duidelijk wat van wie is in het massageproces en blijft één ieder hierin verantwoordelijk voor zichzelf.  Bovendien is dit de enige manier om verbinding te maken vanuit je hart.

Daarom besteden we hier binnen elke training  aandacht aan als ook aan goed gegrond zijn, energie oefeningen en jezelf energetisch beschermen.

 

Ook is er in alle trainingen aandacht voor de interactie met je cliënt in de massage. In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt. Hoe kun je daar mee om gaan? Hoe herken je wat er gebeurd? En hoe kun je je cliënt begeleiden (coachen) op de tafel, met andere woorden, hoe kun je coachend masseren?

 

Zo is elke training die je volgt niet alleen een nieuwe techniek en nieuwe kennis binnen je praktijk, maar ook een stukje persoonlijke ontwikkeling voor jezelf.

Zo helpen we jou om een unieke masseur of massagetherapeut te worden!

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.