• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Massage cursus

Massage cursussen

 

 

Bij Horizon Massage Opleidingen bieden we voornamelijk Energetische Massage cursussen aan, die zich kenmerken door het leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Ook gaan we in al onze cursussen uit van de holistische visie (lichaam en geest zijn één).

Wanneer je vanuit deze verbinding contact kan maken met je cliënt, blijft duidelijk wat van wie is in het massageproces en blijft één ieder hierin verantwoordelijk voor zichzelf.  Bovendien is dit de enige manier om verbinding te maken vanuit je hart.

Daarom besteden we hier binnen elke training  aandacht aan als ook aan goed gegrond zijn, energie oefeningen en jezelf energetisch beschermen.

 

Ook is er in alle trainingen aandacht voor de interactie met je cliënt in de massage. In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt. Hoe kun je daar mee om gaan? Hoe herken je wat er gebeurd? En hoe kun je je cliënt begeleiden (coachen) op de tafel, met andere woorden, hoe kun je coachend masseren?

 

Zo is elke training die je volgt niet alleen een nieuwe techniek en nieuwe kennis binnen je praktijk, maar ook een stukje persoonlijke ontwikkeling voor jezelf.

Zo helpen we jou om een unieke masseur of massagetherapeut te worden!

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.