• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

Masseren met Tools

Masseren met Tools

1 daagse cursus Masseren met Tools

 

Wat we in de Westerse wereld vaak dreigen te vergeten is, dat aanraking één van de eerste levensbehoeften is. Het is echt een biologische noodzaak. Daarnaast is massage een manier om weer in contact te komen met ons lichaam en dat geeft daardoor de mogelijkheid om een beter contact met je lichaam te onderhouden.

 

Massage laat je weer luisteren naar je eigen lichaam. In een massage neem je weer tijd en ruimte voor jezelf om te ontspannen en bij jezelf stil te staan, iets wat we doorgaans veel te weinig doen. Dat geldt voor zowel gever als ontvanger.

 

In de cursus Masseren met Tools leer je een energetische massage, waarin het werken met enkele massagetools wordt geïntegreerd.

 

Zo leer je diepgaande strijkingen uitvoeren met verwarmde bamboestokken en natuurlijk ontbreken ook de hot stones hier niet. Door de unieke combinatie van de verschillende tools samen en het werken vanuit de holistische visie, wordt er een mooie verdieping aan deze massage toegevoegd.

 

De combinatie van de bamboestok, de hot stones en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen makkelijker verdwijnen, zodat de doorstroming weer op gang komt in het lichaam van uw cliënt. Het zelfherstellend vermogen wordt daarmee volledig geactiveerd. Door middel van de massagetools worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren extra geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

 

 

Inhoud van de cursus:

– Oorsprong en betekenis van energetische massages

– Energie oefeningen

– Kennis van de massagetools

– De volledige energetische massage met tools

– Contra indicaties

 

 

Kosten voor deze training zijn € 135,00 inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

Datum 2019:  9 juli 2019

Datum 2019:   18 december 2019

 

Datum 2020:  2 juni 2020

Datum 2020:  14 december 2020

 

Datum 2021:  14 april 2021

 

 

De 1 daagse cursus Masseren met Tools is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsverenigingen NVST en BATC.

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.