• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

Masterclass

Masterclasses

 

Bij Horizon Opleidingen bieden wij een aantal Masterclasses aan die een waardevolle aanvulling kunnen zijn in je praktijk. Het zijn allen verdiepingsmodules, die in de basis bedoeld  zijn voor professionals in het vakgebied die gericht nieuwe kennis willen opdoen over een specifiek onderwerp of een uitbreiding van of verdieping in hun kennispakket zoeken.

 

Al onze  masterclasses worden verzorgt door professionele ervaringsdeskundigen in het vakgebied, die vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding hun kennis aan je overdragen. 

Uitgebreide theoretische informatie wordt direct naar de praktijk vertaald en geïntegreerd in al onze masterclasses, waar tevens altijd ruim individuele aandacht is voor iedere deelnemer.

 

Kijk eens verder dan je horizon…

Je bent van  welkom!

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.