• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Masterclass

Masterclasses

 

Bij Horizon Massageopleidingen bieden wij een aantal Masterclasses aan die een waardevolle aanvulling kunnen zijn in je praktijk. Het zijn allen verdiepingsmodules, die in de basis bedoeld  zijn voor professionals in het vakgebied die gericht nieuwe kennis willen opdoen over een specifiek onderwerp of een uitbreiding van of verdieping in hun kennispakket zoeken.

 

Al onze  masterclasses worden verzorgt door professionele ervaringsdeskundigen in het vakgebied, die vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding hun kennis aan je overdragen. 

Uitgebreide theoretische informatie wordt direct naar de praktijk vertaald en geïntegreerd in al onze masterclasses, waar tevens altijd ruim individuele aandacht is voor iedere deelnemer.

 

Kijk eens verder dan je horizon…

Je bent van  welkom!

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.