•  

Metamorfose massage

Metamorfose massage

 

1 daagse cursus Metamorfose massage

 

De metamorfose massage is ontwikkeld door Dr. Robert St. John, reflexoloog en arts. Hij ontdekte dat de reflexzone van de wervelkolom, tevens de z.g.  prenataal periode weerspiegelt. Hij noemde deze methode  “prenataal therapie“.

 

In de prenatale periode (zwangerschap)  word je basis gelegd met betrekking tot je talenten en kwaliteiten, maar kunnen ook al belemmeringen ontstaan die ons er van weerhouden te zijn zoals we zijn bedoeld.

 

In de metamorfose massage wordt de prenataal lijn heel zacht gemasseerd op de voeten, handen en het hoofd. Hierdoor kunnen blokkades verdwijnen en verwerkt worden en wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Een metamorfosemassage helpt je om naar binnen te gaan en weer te ontdekken wie je werkelijk bent. Datgene wat in je zit kan als een vlinder uit zijn cocon te voorschijn komen.

 

De term metamorfose staat niet voor een uiterlijke verandering, maar voor innerlijke transformatie processen met betrekking tot groei, genezing, spiritualiteit en bewustwording. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, maar veel van ons hebben ook blokkades waardoor deze talenten onvoldoende tot uiting komen.

 

Door de zachtheid van deze behandeling is de metamorfose massage geschikt voor zowel volwassenen, kinderen als zwangeren.

 

Inhoud van deze cursus

Het ontstaan van de metamorfose massage.
Uitleg prenatale patroon op voeten, handen en hoofd.
De volledige Metamorfose massagetechnieken voor hoofd, handen en voeten.
Contra indicaties.

 

 

De 1 daagse cursus Metamorfose massage is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsverenigingen VBAG, NVST en BATC.

 

 

Kosten voor deze training zijn € 120,00 inclusief lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

Data 2019:  26 november 2019

Data 2020:  12 mei 2020

 

Reageren is niet mogelijk