• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

Metamorfose massage

Metamorfose massage

 

1 daagse cursus Metamorfose massage

 

De metamorfose massage is ontwikkeld door Dr. Robert St. John, reflexoloog en arts. Hij ontdekte dat de reflexzone van de wervelkolom, tevens de z.g.  prenataal periode weerspiegelt.

 

De prenatale periode is de periode voor de geboorte, tijdens de zwangerschap dus. In die periode kunnen al overtuigingen ontstaan die mensen belemmeren om te worden hoe ze bedoeld zijn. Deze belemmeringen manifesteren zich in spanningen op de prenatale lijn op de voet. Ze kunnen bewust gemaakt worden door er met aandacht over te strijken. Het zelfgenezend vermogen van de mens wordt zo in gang gezet. Datgene wat in je zit komt dan als een vlinder uit zijn cocon tevoorschijn. Hij noemde deze methode ‘Prenataal therapie’.

Datgene wat in je zit kan als een vlinder uit zijn cocon te voorschijn komen.

 

De term metamorfose staat dus niet voor een uiterlijke verandering, maar voor innerlijke transformatie processen met betrekking tot groei, genezing, spiritualiteit en bewustwording. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten, maar veel van ons hebben ook blokkades waardoor deze talenten onvoldoende tot uiting komen.

 

Door de zachtheid van deze behandeling is de metamorfose massage geschikt voor iedereen; zowel volwassenen, kinderen als zwangere vrouwen of mensen in de laatste fase van hun leven.

 

“Metamorphosis is a philosophy : it is a way of understanding the nature, the structure and the function of life in all things on this planet; but, particularly, in the human. Our origin, the reason for this origin and the way in which the original pattern changed are all points of interest and this information gives us a knowledge of what is causing the events of the present time.

Robert St. John

 

Inhoud van deze cursus

Het ontstaan van de metamorfose massage.

De filosofie achter de Metamorfose massage.
Uitleg prenatale patroon op voeten, handen en hoofd.
De volledige Metamorfose massagetechnieken voor hoofd, handen en voeten.
Contra indicaties.

 

 

De 1 daagse cursus Metamorfose massage is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsverenigingen VVET, VBAG, NVST en BATC.

 

 

Kosten voor de ééndaagse cursus Metamorfose massage: 

 

Reserveringskosten: € 25,00

Cursuskosten: € 115,00

(inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname)

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

 

 

 

Datum 2020: 26 oktober 2020

 

Datum 2021:  14 mei 2021

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.