• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Nieuwe maatregelen van het kabinet d.d. 23 maart 2020

Zojuist het bericht op t.v…. Dat is toch even slikken, dat er een nieuwe datum wordt gezet en wel naar 1 juni 2020.

Wij hadden natuurlijk niet verwacht dat 6 april de datum was waarop we onze mooie locatie in Engelen weer zouden kunnen openen en daarom is er al van alles gaande en in ontwikkeling achter de schermen.

Enerzijds is dit een tijd van meer rust en naar binnen gaan, maar anderzijds is het ook belangrijk vanuit het hart bezig te zijn met je passie!

 

Er komt heel binnenkort een platform (community) voor studenten van Horizon online, waar we elkaar kunnen steunen en kunnen delen, elkaar kunnen inspireren en verbonden blijven met elkaar en onze passie.

Ook worden er binnenkort online zowel interessante (nieuwe) bijscholingen als ook een aantal cursussen aangeboden. Daarover dus zeer binnenkort meer informatie!
Het kost allemaal even tijd maar dan heb je ook wat… 😉 

 

We weten niet wat morgen ons gaat brengen, maar we weten dat we verbonden zijn en dat ook blijven. ❤️

Wil jij ook verbonden blijven met ons, maar volg je geen opleiding bij ons? Laat het ons weten.
Je bent van ❤️ welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *