• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

Holistisch Energetisch Masseur

Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur

Je dromen realiseren is jezelf realiseren

 

Horizon Opleidingen biedt de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur  aan in een modulair onderwijsvorm. Als je van je passie je beroep wilt maken is het verstandig om een geaccrediteerde en professionele opleiding te volgen, zodat je voldoende vakkennis bezit om verantwoord aan de slag te gaan.

 

Aan de basis van deze mooie professie sta jij, als aankomend masseur. We onderscheiden ons door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Om dat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”. Persoonlijke ontwikkeling  loopt daarom als een rode draad door de opleiding Holistisch Energetisch Masseur heen.

Massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn.

 

De opleiding Holistisch Energetisch Masseur bevat , naast een module Klassieke Massage, een aantal  energetische massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage.

In het dagelijks leven spiegelen we elkaar continu, dus ook jij en je cliënt. Hoe kun je daar mee om gaan? Hoe herken je wat er gebeurd? En hoe kun je je cliënt begeleiden (coachen) op de tafel, met andere woorden, hoe kun je coachend masseren?

Door dit in alle lessen te integreren helpen we jou om een unieke energetisch masseur te worden.

 

 

 

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op “zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Bij Horizon Opleidingen gaan vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

 

Wanneer je de Jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur hebt gevolgd, heb je voldoende massage- en zelfkennis om als Holistisch Energetisch Masseur aan de slag te gaan.

Daarnaast is het mogelijk om door te stromen in het tweede jaar van de opleiding Energetisch Massage Therapeut (HBO) bij Horizon Opleidingen.

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Stuur een email naar: info@horizonopleidingen.nl om het studieplan te ontvangen of bel om een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We maken graag tijd voor je!

 

 

Startdatum van de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur is 16 september 2020

 

NB. Horizon Opleidingen is scholingspartner van het UWV. Wanneer je cliënt bij het UWV bent, kan je mogelijk in aanmerking komen voor gesubsidieerde scholing binnen onze opleidingen.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.