•  

Opleidingen

Vier verschillende opleidingen                                                                                                                             

 

Bij Horizon Massageopleiding zijn de HBO Energetisch Massage Therapeut  en de HBO Energetische Kindermassage Therapeut  3 jarige opleidingen en daarmee de grootste opleidingen die we aanbieden.

Doordat beide HBO opleidingen zowel KTNO als BATC geaccrediteerd zijn, is het mogelijk  voor onze studenten die zijn afgestudeerd van één van beide opleidingen, wanneer ze daarbij ook in het bezit zijn van een door het CPION erkend diploma HBO medische basiskennis,  aangemeld te worden bij zorgverzekeraars.

 

 

Daarnaast bieden we ook twee jaaropleidingen aan, die na één jaar met een examen, en dus een diploma, afgesloten kunnen worden.

 

De jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur is een volledig geaccrediteerde en professionele opleiding, zodat je voldoende vakkennis bezit om verantwoord aan de slag te gaan.

Bovendien is het mogelijk om, na het behalen van dit vakdiploma, door te stromen in het tweede jaar van  zowel de HBO Energetisch Massage Therapeut als de HBO Energetisch Kindermassage Therapeut opleiding.

 

 

 

De opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra filosofie bestaat uit 7 modules van in totaal 24 inspirerende lesdagen. In de lessen wordt theorie in de praktijk gebracht en dus geïntegreerd.

De 7 modules bieden je kennis op het gebied van de chakra’s, coachen, rebalancing en een tal van lichaamswerktechnieken.

Deze opleiding is een mooie verdieping in het begeleiden van je cliënten, door het lichaam en al zijn eigen wijs- en waarheden als uitgangspunt van vertrek te nemen.

De opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie duurt 14 maanden en wordt op vaste dagen geven. Het is de enige niet-modulaire opleiding binnen Horizon Massageopleidingen.

 

 

 

 

 

Kijk eens verder dan je horizon…

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk