• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

OVER DEIKE

Wie ben ik?

 

Deike Otte is één van de docenten binnen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie. Al sinds haar jeugd is Deike gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest. Dit heeft ertoe geleid dat zij jarenlang veel ervaring heeft opgedaan met Yoga, Tai Chi en meditatie.

 

Vanuit haar basisopleiding fysiotherapie was het voor Deike een logische stap zich te specialiseren in psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast is zij NLP coach practitioner, running therapeut en heeft zij een 2 jarig traject “Dance of Life” gevolgd, met verdieping in lichaamsbewustzijn en intuïtieve dans.

Momenteel is Deike werkzaam in een eerste lijns fysiotherapiepraktijk in Oss.

 

Binnen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie verzorgt Deike de modules: Stress theorie, Chronische pijnklachten en Gesprekstechnieken/Anamnese.  Daarnaast geeft zij samen met Monic de module Haptische Massage.

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.