• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


OVER DEIKE

Wie ben ik?

 

Deike Otte is één van de docenten binnen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie. Al sinds haar jeugd is Deike gefascineerd door de connectie tussen lichaam en geest. Dit heeft ertoe geleid dat zij jarenlang veel ervaring heeft opgedaan met Yoga, Tai Chi en meditatie.

 

Vanuit haar basisopleiding fysiotherapie was het voor Deike een logische stap zich te specialiseren in psychosomatische fysiotherapie. Daarnaast is zij NLP coach practitioner, running therapeut en heeft zij een 2 jarig traject “Dance of Life” gevolgd, met verdieping in lichaamsbewustzijn en intuïtieve dans.

Momenteel is Deike werkzaam in een eerste lijns fysiotherapiepraktijk in Oss.

 

Binnen de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie verzorgt Deike de modules: Stress theorie, Chronische pijnklachten en Gesprekstechnieken/Anamnese.  Daarnaast geeft zij samen met Monic de module Haptische Massage.

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.