• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


OVER GERHARD

Wie ben ik?

 

Gerhard Smito Böckler, geboren in 1952, heeft meer dan 40 jaar ervaring als arts, docent, trainer, lichaamsgericht  Psychotherapeut en gezondheidsadviseur in Europa en Australië.

 

Zijn medische en psychologische achtergrond  geïntegreerd met diverse geneeskundige tradities als acupunctuur, ayurveda en homeopathie en integrative therapeutische technieken zoals gestalt, bio-energetica, rebirthing, Feldenkreis en Divine Healing maakt zijn benadering van genezing en gezondheid op een unieke manier holistisch.

 

Op dit moment werkt hij als docent aan de Duitse School voor Osteopathie, Con Amore , en als hoofddocent in de 2-jarige post HBO “Holistisch Coaching” Opleiding bij het NOGG, waar hij ook de MBK en PsBK modules en verschillende bijscholingen verzorgt.  Daarnaast adviseert hij organisaties over levensfase-bewustzijn en persoonlijke groei en ontwikkeling van management en medewerkers.

 

Een ieders leven kent een persoonlijke evolutie en het ondersteunen van deze persoonlijke evolutie ziet hij als zijn uitdaging. Dit doet hij op een vaak onconventionele manier, praktisch, radicaal en humoristisch, met respect en aandacht voor zowel de fysieke als de emotionele, psychologische en spirituele aspecten van het individu.

 

Voor Horizon Massageopleidingen verzorgt Gerhard op bezielde en inspirerende wijze de Masterclass  “De signalen van het lichaam / Holistische Geneeskunde”.   In deze 6 dagen neemt hij je mee op een reis naar de signalen van het lichaam en hun betekenis. Het geeft je zonder twijfel de mogelijkheid om vanuit meer zelfkennis met de opgedane kennis, je  cliënten in de praktijk beter te kunnen begeleiden en ondersteunen in hun helingsproces.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.