•  

Over Horizon

 Over Horizon                                             

 

Horizon Massageopleidingen is opgericht door Monic van Dillen.

De opleidingen en cursussen worden allen door de KTNO en BATC geaccrediteerd.

Een groot aantal cursussen wordt eveneens door de VBAG, NVST en/of CAT geaccrediteerd.

 

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op “zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Horizon Massageopleidingen geeft niet alleen massage en massagetherapie, Horizon Massageopleidingen ÍS massage en massagetherapie.  Vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

 

Bij Horizon Massageopleidingen staat de student/cursist centraal. Daarom werken we met kleine groepen van maximaal 12 cursisten/studenten.

In het massage vak staan aandacht, oprechte interesse en zorg centraal. En dat geldt voor ons ook voor de manier waarop wij onze (massage)kennis met jullie delen!

 

We onderscheiden ons tevens door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Omdat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”.

 

Elke massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn. Horizon Massageopleidingen stelt zichzelf ten doel dit in elke cursus te integreren.

 

Bij Horizon Massageopleidingen richten we ons vooral op energetische massages en stellen ons ten doel deze heel praktisch en helder te benaderen. In een energetische massage hebben we behalve oog voor het fysieke lichaam, ook oog voor het energetische aspect van de mens. We laten de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.

In feite is energetisch werken verbonden met de holistische visie. Alle aspecten van de mens hangen met elkaar samen.

 

 

 

Oprichtster van Horizon Massageopleidingen Monic van Dillen:

 

“Ik voel het als mijn missie in dit mooie vak, om het energetisch werken met mensen op een heel aardse, praktische en werkbare manier vorm te geven, zodat een energetische massage een extra verdieping is binnen andere ( meer klassieke) massagevormen. Het voegt dan iets toe en neemt niets weg”.

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk