•  

Over Horizon

 Over Horizon                                             

 

Horizon Massageopleidingen is opgericht door Monic van Dillen.

De massageopleidingen  worden allen door de KTNO, VVET, VBAG en BATC geaccrediteerd.

De meeste cursussen worden eveneens door de VVET, VBAG, NVST en/of CAT geaccrediteerd.

 

Onze manier van lesgeven is gebaseerd op “zeg wat je doet en doe wat je zegt”.

Horizon Massageopleidingen geeft niet alleen massage, massagetherapie en coaching, Horizon Massageopleidingen ÍS massage, massagetherapie en coaching.  Vakkennis en betrokkenheid gaan hand in hand.

 

We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

 

Bij Horizon Massageopleidingen staat de student/cursist centraal. Daarom werken we met kleine groepen van maximaal 12 cursisten/studenten.

In het massage- en coaching vak staan aandacht, oprechte interesse en zorg centraal. En dat geldt voor ons ook voor de manier waarop wij onze (massage)kennis met jullie delen!

 

We onderscheiden ons tevens door je te leren masseren en coachen vanuit verbinding met jezelf. Omdat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”.

 

Elke massage en/of coach sessie is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage/coach)kennis en persoonlijk bewustzijn. Horizon Massageopleidingen stelt zichzelf ten doel dit in elke cursus te integreren.

 

Bij Horizon Massageopleidingen richten we ons vooral op energetische massages, holistische coaching en waardevolle aanvullingen daarbinnen en we stellen ons ten doel dit alles heel praktisch en helder te benaderen. Zo hebben we, in een energetische massage, behalve oog voor het fysieke lichaam, ook oog voor het energetische aspect van de mens. We laten de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.

In feite is energetisch werken verbonden met de holistische visie. Alle aspecten van de mens hangen met elkaar samen.

 

Kijk eens verder dan je horizon…

Je bent van  welkom!

 

 

 

Oprichtster van Horizon Massageopleidingen Monic van Dillen:

 

“Ik voel het als mijn missie in dit mooie vak, om het energetisch werken met mensen op een heel aardse, praktische en werkbare manier vorm te geven, zodat een energetische massage en een holistische coach sessie een extra verdieping is binnen andere ( meer klassieke) werkvormen. Het voegt dan iets toe en neemt niets weg”.

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.