• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

OVER HOWDY

Wie ben ik?

 

Howdy Tio leeft als Bodywork artist en wat hij noemt: Awareness In Motion.

Hieronder vallen Bodywork sessies (waar hij ook levenstrajecten begeleidt), Movement training, Stoelwerk trainer, Thai massage leraar/therapeut, leraar Internal Martial Arts ( Taiji, Bagua en Qigong in zijn school WDP NL).

 

 

Zijn benadering is het volgen van natuurlijke principes en handelen in het moment.

Met dit als basis “ziet” Howdy hoe de connecties lopen in het lichaam en reageert daarop met welke techniek/beweging optimaal te gebruiken is.

Het gaat daarbij om te kunnen zien en voelen wat het lichaam/mind vraagt en daarop kunnen inspelen. Hiermee kan je de (disconnectie) volgen aan de hand van Biodynamics (hoe het lichaam zich verhoudt).

 

 

Zijn werk en zienswijze komen voort uit Thai massage van Ajahn Pichest (Chiang Mai), Internal martial arts Ismet Himmet (WDP-China), Shiatsu, Chi Nei Tsang van Khun Ni (Chiang Mai), Chinese geneeskunde, Cranio sacraal training (Rosemary), diverse meditatie trainingen en Ayahuasca.

 

 

Verder geeft Howdy workshops/trainingen in Thai massage, stoelwerk, bewustzijns trainingen, is hij bodywork begeleider in retreats en geeft hij Taiji, movement voor bedrijven en particulieren in Nederland en buitenland.

 

Voor Horizon Opleidingen verzorgt Howdy de jaaropleiding Thai Masseur Pichest Style, de 2 daagse Masterclass Thai Stoelmassage en de Introductiecursussen Thai Tafelmassage en Thai Matmassage. 

 

In de opleiding Lichaamsgericht Coachen volgens Chakra Filosofie verzorgt Howdy de module  “Awareness in Motion”. Vanuit Thai basisprincipes zal hij skills en begrip overdragen met betrekking tot hoe je je hele lichaam (en mind) het beste zo natuurlijk mogelijk kan inzetten om bodywork, ontspannen maar therapeutisch, te laten werken.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.