•  

OVER MARCEL

Wie ben ik?

 

Marcel van Ofwegen heeft, na tal van omzwervingen als financieel controller, helpdeskmedewerker en projectmanager, zijn hart uiteindelijk verloren aan massagetherapie.  Daarbinnen heeft Marcel zich o.a. gespecialiseerd in Sound Healing; het werken met klankschalen en andere klankinstrumenten.

Als afgestudeerd (HBO) Massagetherapeut heeft hij samen met zijn vrouw een praktijk in ‘s-Hertogenbosch: “Schild-Pad”, praktijk voor voetreflextherapie, energetische therapie, massagetherapie en klankschaal therapie.

 

 

“Ik vind het mooi om te zien hoe massagetherapie mensen kan helpen in het verlichten van diverse klachten. Een speciale vorm die vaak nog onderbelicht blijft is klankschaaltherapie oftewel sound healing.

Met klankschalen kan zoveel bereikt worden. Het harmonieuze geluid in combinatie met de werking ervan, het mystieke vind ik buitengewoon boeiend. Iedere mens reageert namelijk op geheel eigen wijze op de klank en trilling ervan.”

 

 

Bij Horizon Massageopleidingen verzorgt Marcel dan ook met veel plezier de 5 daagse cursus Sound Healing Massage. In deze unieke cursus maakt hij een koppeling tussen de klankschalen/klankinstrumenten, hands-on massage en het klachtgericht werken.

Hij kijkt er naar uit je ontmoeten!

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.