•  

OVER MARJAN

Wie ben ik?

 

Marjan Heerkens is in 1993 afgestudeerd bij Holos als Holistisch Massagetherapeute. Zij heeft zich bekwaamd in Traditional Chinese Medicine bij Qing Bai en een 3-jarige opleiding gevolgd tot yoga-docente.

 

Sinds 1995 heeft zij aan huis een eigen praktijk voor integrale massagetherapie met holistische visie.
Daarnaast heeft zij workshops en cursussen geschreven voor opleidingen in massagetechnieken. Ze geeft les in massage voor beginners en gevorderde therapeuten.  Als gecertificeerd Dorn-docente geeft zij professionele bijscholingen in de Dorn en Breuss methode.

Daarnaast verzorgt zij yogalessen en bindweefselmassage, Indiase hoofdmassage en energetische massage.

 

Bij al haar therapeutische werkzaamheden gaat ze uit van het holistisch principe: nl het idee dat het lichaam een fysieke manifestatie is van wat er op dieper niveau speelt.
Op deze wijze bevordert zij lichaamsbewustwording door te leren luisteren naar lichaam en de behoeftes van je diepere Ik. Ze begeleidt het proces om fysieke en persoonlijke blokkades te verzachten en te veranderen.

 

Bij Horizon Massageopleidingen verzorgt Marjan met veel plezier en vakkennis de cursus De Dorn Methode en Breuss Massage, waarin ze je meeneemt mooie reis waarin ze haar uitgebreide ervaring met je deelt.

 

Ze kijkt er naar uit je te ontmoeten!

 

 

Reageren is niet mogelijk