•  

Over Monic

Wie ben ik?

 

Monic van Dillen is via de studieroute van intuïtieve ontwikkeling en modules homeopathie, uiteindelijk op een 4 jarige HBO opleiding voor massagetherapie beland, waar ze haar passie helemaal heeft gevonden.

 

Na het succesvol afronden van deze studie is zij officieel gestart met Horizon Massage, praktijk voor Holistische Massagetherapie. Daarmee heeft zij van haar passie haar beroep gemaakt.

 

 

Naast het opzetten van haar praktijk aan de Heirust in Rosmalen is zij Kinesiologie, NEI therapie en coaching gaan studeren.

Behalve in haar eigen praktijk werkt zij al jaren als massagedocent en docent Persoonlijke- en Therapeutische Ontwikkeling, Focussen, EFT (Emotional Freedom technique) en Mindfulness. Tevens verzorgt zij de training Mindfulness voor zowel volwassenen als kinderen, alsmede voor ouder én kind samen.

 

 

In begin 2018 heeft zij Horizon Massageopleidingen opgericht; een opleidingscentrum gericht op zowel persoonlijke groei als op groei in massagekennis. Waar, door met kleine groepen te werken, zij zich richt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Waar ze oog en aandacht heeft voor elke unieke student en cursist. Waar de mens centraal staat.

Geen commercie maar innerlijke groei van studenten en cursisten is waar het bij Horizon om gaat.

 

 

Het werken voor en met mensen, het contact met de heelheid in jezelf, de zuiverheid van gevoelens, de behoefte tot groei en zelfontplooiing zijn de drijfveren in haar leven.
Om te begrijpen en om te verbinden; mensen met zichzelf, mensen met het leven. Om, vanuit het echt jezelf zijn, te kunnen zijn met wat er is.

 

Monic werkt altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

Reageren is niet mogelijk