• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Over Monic

Wie ben ik?

 

Monic van Dillen is via de studieroute van intuïtieve ontwikkeling en modules homeopathie, uiteindelijk op een 4 jarige HBO opleiding voor massagetherapie beland, waar ze haar passie helemaal heeft gevonden.

 

 

Na het succesvol afronden van deze studie is zij officieel gestart met Horizon Massage, praktijk voor Holistische Massagetherapie. Daarmee heeft zij van haar passie haar beroep gemaakt.

 

 

Naast het opzetten van haar praktijk aan de Heirust in Rosmalen is zij Kinesiologie, NEI therapie en coaching gaan studeren. In 2019 is zij afgestudeerd als Paramedisch Natuurgeneeskundig Quantum Therapeut.

 

 

Behalve in haar eigen praktijk werkt zij al jaren als massagedocent in diverse (veelal energetische) massagetrainingen en ontwikkeld zij ook haar eigen massages en opleidingen. Tevens is zij docent Persoonlijke- en Therapeutische Ontwikkeling, Focussen, EFT (Emotional Freedom technique) en Mindfulness.

Naast haar passie voor massagetherapie, richt Monic zich ook op het begeleiden/coachen van de cliënt.

 

 

 

In begin 2018 heeft zij Horizon Massageopleidingen opgericht; een opleidingscentrum gericht op zowel persoonlijke groei als op groei in massagekennis. Waar, door met kleine groepen te werken, zij zich richt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Waar ze oog en aandacht heeft voor elke unieke student en cursist. Waar de mens centraal staat.

Geen commercie maar innerlijke groei van studenten en cursisten is waar het bij Horizon om gaat.

 

 

Het werken voor en met mensen, het contact met de heelheid in jezelf, de zuiverheid van gevoelens, de behoefte tot groei en zelfontplooiing zijn de drijfveren in haar leven.
Om te begrijpen en om te verbinden; mensen met zichzelf, mensen met het leven. Om, vanuit het echt jezelf zijn, te kunnen zijn met wat er is.

 

Monic werkt altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.