• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


OVER RAQUEL

Wie ben ik?

 

Raquel Dieguez Vergunst is via werkzaamheden in de zorg en na een aantal jaar een eigen bloemenwinkel te hebben gerund (master bloembinder) in de massagewereld gerold.

 

Na het volgen van een opleiding tot intuïtief masseur heeft zij een 4-jarige opleiding tot massagetherapeut gevolgd en is sindsdien niet meer gestopt met bijscholen en doorgroeien als massagetherapeut.

Mensen mogen ondersteunen naar meer balans, bewustwording, zelfvertrouwen, innerlijke groei en stresspreventie is wat haar fascineert in dit werk. Raquel kwam er al werkend erachter dat zij alles holistisch zag en zo wil werken.

 

“Als je holistisch werkt dan kijk je naar het alles omvattende. Ik ga ervan uit dat alles met elkaar verbonden is, alles om je heen en alles in jezelf. Dat is energie en energie verbindt. Het geheel is een eenheid die met elkaar verbonden is, een eenheid die wordt gevormd door lichaam, geest en ziel. Daarnaast is bewustwording en transformatie van fysieke, mentale, emotionele, spirituele en energieke blokkades de basis van het in balans en authentiek worden als mens zijnde. Terugkomen bij jezelf, het innerlijke wat zichtbaar en merkbaar gaat worden aan het uiterlijke, het lichaam, de huid.”

 

Kernwoorden die bij haar passen zijn: balans, bewustzijn, ontwikkeling en groei.

 

Naast het werken Bij Horizon Massageopleidingen, is Raquel werkzaam als massagetherapeut en coach in haar Praktijk Ammoniet.

 

Vanuit een liefdevolle en warme verbinding met haar medemens verzorgd Raquel o.a. de cursussen Bindweefsel massageKlassieke Massage, Energetische Voetmassage en de Chakra’s, Holistische Cupping Therapie, Intuïtieve Massage en Masseren met Onderarmtechnieken.

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.