• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

OVER SYLVIA

Wie ben ik?

 

Sylvia van Dinther doet alles in haar leven met oprechte passie.

In haar dagelijkse werk is dat het begeleiden en coachen van mensen met fysieke klachten en/of emotionele problemen in haar eigen praktijk.

Zij werkt hierbij vanuit de holistische visie. Liefde, licht en verbinding zijn hierbij haar sleutelwoorden.

 

Vanuit verschillende disciplines zoekt zij een manier om de aandacht terug te brengen naar het lichaam, waarbij alle niveaus van menszijn worden gezien; worden aangeraakt.

Om door samenwerken tot inzichten en transformaties te kunnen komen.

 

Sylvia is enthousiast in wat zij doet en houdt van verdieping, maar zeker ook van luchtigheid.

Naast haar massageopleiding heeft Sylvia zich o.a. verder geschoold als NEI coach, Reiki master, Quantum Touch, TouchPro Stoelmasseur , voedingsleer,  Kinesiologie, Emotiecode,  EMM-Tech, TouchPro Voetkata en Zelfmassage kata.

 

Uit haar bijna 20 jaar praktijkervaring heeft zij veel mogen leren, en inmiddels weet zij ook dat dit leren  nooit ophoudt.

Dankbaar hiervoor is zij blij dat ze haar ervaring mag delen op deze fijne plek bij Horizon Opleidingen, waar je haar o.a. in de cursussen Energetische Handmassage en de Reflexzones, Energetische Voetmassage en de Chakra’s, HSP Massage en de Chakra’s en Massage bij Fibromyalgie tegen kan komen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.