• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


Persoonlijke Ontwikkeling (1e jaar van het therapeutische traject)

Persoonlijke Ontwikkeling

 

6 daagse cursus Persoonlijke Ontwikkeling

 

Persoonlijke ontwikkeling bevat 6 dagen voor de studenten van de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur.

We onderscheiden ons deze opleiding door je te leren masseren vanuit verbinding met jezelf. Om dat je kunnen moet je “weten waar jij eindigt en je cliënt begint”. Persoonlijke ontwikkeling loopt daarom als een rode draad door de opleiding Holistisch Energetisch Masseur heen.

Massage is een groeiproces wat binnen jou begint en je door gaat geven in je praktijk. Het is een groeiproces van (massage)kennis en persoonlijk bewustzijn.

 

Tevens is dit het eerste jaar van het Therapeutische traject wat door de HBO opleiding Energetisch Massage Therapeut en de HBO opleiding Energetisch Kindermassage Therapeut heen loopt. Elk jaar zijn er 6 therapeutische dagen die door de 3-jarige opleiding heen lopen. In het tweede jaar gaat deze ontwikkelingsroute verder met Therapeutische ontwikkeling.

 

 

Kosten voor deze training zijn € 550,00 inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

 

Data leerjaar 2019-2020: 12 september en 7 november 2019; 9 januari, 26 maart, 14 mei en 11 juni 2020.

 

Data leerjaar 2020-2021: 16 september, 25 november 2020 en 13 januari, 10 maart, 28 april en 23 juni 2021

 

 

 

 

 

Wanneer je je aanmeldt voor de jaaropleiding Holistisch Energetisch Masseur of (HBO) Energetisch Massage Therapeut gaan we er van uit dat je automatisch dit ontwikkelingstraject ingaat. Het is echter wel de bedoeling dat je je hiervoor aanmeldt.

 

 

De 6 daagse cursus Persoonlijke Ontwikkeling is geaccrediteerd door de KTNO en de beroepsverenigingen VVET, VBAG, NVST en BATC.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.