• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

POHAKU WELAWELA (Hot Stones)

POHAKU WELAWELA (Hot Stones)

 

1 daagse cursus Pohaku Welawela (Hot Stones)

 

Pohaku Welawela of hot stones wordt al honderden jaren ingezet tijdens de traditionele Hawaiiaanse Lomi Lomi massage om balans en harmonie te creëren in de mind, body en soul.

 

In deze cursus leer je hoe je de hot stones kunt gebruiken om je cliënt op een professionele en liefdevolle wijze tot een diepere ontspanning te laten komen.

Je leert de stenen op een verantwoorde manier op het lichaam te plaatsen om er vervolgens verschillende Lomi strokes mee te kunnen uitvoeren, zowel op als ook onder het lichaam. De lange strokes die zo kenmerkend voor de Lomi Lomi zijn, worden in combinatie met een warme steen nog intenser beleeft.

 

Deze massage vindt zijn oorsprong in de Hawaiiaanse traditie en wordt gegeven met ‘aloha’ (gelukkig zijn in de hart-tot-hart-verbinding welke tot stand komt tijdens de massage).

 

De Lomi lomi massage is één van de traditionele rituelen die tot harmonie en een allesomvattende liefde mogen leiden en vindt zijn basis in ‘seven principles of Huna’ (Ho’omana).

 

Wanneer jij in harmonie bent met jezelf, je lichaam, de situatie, je relaties en de omgeving dan ben je ontspannen en in overgave en in harmonie met alles dat zich aandient. Anders dan bij vele andere massages, wordt de lomi lomi massage niet alleen met de handen uitgevoerd maar wordt er ook gebruik gemaakt van de onderarmen. De massage kenmerkt zich door ritmische, liefdevolle en omvattende strokes die de golvende en vloeiende beweging van de oceaan symboliseren.

 

Spanningen in het lichaam worden door de golvende bewegingen losgemaakt waardoor de natuurlijke energiestroom van het lichaam weer volledig mag gaan stromen.

 

 

Inhoud van de cursus:

 

– Gronden en contact maken

– Een korte uitleg van The seven principles of ‘Huna’

– Het werken met intentie

– Contra indicaties

– Het opladen van de stenen

– Het schoonmaken van de stenen

– Op een verantwoorde manier kunnen werken met hot stones en een heater

– De volledige Pohaku Welawela massage

 

 

De 1 daagse cursus Pohaku Welawela (Hot Stones)  is geaccrediteerd door de KTNO en de BATC.

Kosten voor deze training zijn € 135,00 inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.

Tussen de middag is er een verse salade en fruit. Neem wel je eigen broodtrommeltje mee.

 

Datum 2020: 19 februari 2020

Datum 2020:  30 november 2020

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.