•  

Toetsing en Examen

Examen

Er worden gedurende de opleiding Energetisch Kindermassage Therapeut tussentijdse toetsen afgenomen, om een beter beeld te krijgen waar je staat binnen de opleiding. Deze toetsen zijn gekoppeld aan de modules:

 

Klassieke massage 1

Klassieke massage 2

Voetreflex massage

 

Deze toetsen worden aan het eind van de module afgenomen om kennis, inzicht en vaardigheden in kaart te brengen. Elk toets bevat een theorie toets en een praktijk toets.

 

 

Eindscriptie

Na het eindexamen schrijf je een eindscriptie aan de hand van je examen. Dit bevat een uitgebreid verslag van de behandelingen tijdens het examen, waarin je verantwoordt wat je hebt gedaan en waarom. Deze dient uiterlijk 4 weken na het eindexamen ingeleverd te worden.

 

 

Module Persoonlijke en Therapeutische ontwikkeling

Van elke les binnen deze module schrijft de student een reflectieverslag dat binnen 14 dagen ingeleverd dient te zijn.

 

Van de module Persoonlijke en Therapeutische ontwikkeling schrijft de student  een verslag over de persoonlijke groei als Massage Therapeut. Dit gebeurt aan het einde van elk studiejaar. Dit overkoepelende verslag is de basis van het supervisie gesprek.

 

 

Het praktijkexamen

De student geeft 2 volledige massage behandelingen aan een door Horizon Massageopleidingen aangestelde cliënt aan de hand van een casus. Van deze behandelingen wordt door de student een uitgebreide anamnese en behandelplan geschreven, welke in de eindscriptie verwerkt dienen te worden.

 

 

Reageren is niet mogelijk