• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


TOETSING EN EXAMEN

Examen

 

Eindverslag / portfolio

Voor je eindexamen schrijf je een verslag aan de hand van jouw reis door deze opleiding. Dit bevat een uitgebreid verslag van zowel je ervaringen tijdens de lessen als door jouw uitgevoerde Thai massage behandelingen, waarin je verantwoordt wat je hebt gedaan en waarom.

 

 

Zelf ervaren; Thai massage behandelingen ondergaan

De student ondergaat in dit studiejaar 2 x een behandeling bij een Thai masseur en schrijft hier een verslag van. Dit verslag moet worden ingeleverd via de mail. Deze verslagen dienen als voldoende beoordeeld te worden en vormen een onderdeel van je eindexamen.

 

 

Moduleopdrachten

Er zullen bij bepaalde lesonderdelen huiswerkopdrachten meegegeven worden, die allen dienen om je de lesstof op de juiste manier eigen te maken.

 

 

Reflectiedagboek:

Tijdens de opleiding Thai Masseur Pichest Style wordt je uitgenodigd een persoonlijk reflectiedagboek bij te houden over jouw ontwikkelingsweg binnen deze opleiding. Deze vorm van reflecteren is bovendien ondersteunend in het kunnen schrijven van je eindscriptie.

 

Reflecteren vinden we een essentieel onderdeel van je vaardigheid als Thai Masseur. Je houdt jezelf een spiegel voor of durft te kijken in de spiegel die je voorgehouden wordt tijdens de opleiding en staat stil bij hoe jij jezelf ervaart, keuzes maakt of juist niet maakt en welke vaardigheid je wanneer inzet.

Tijdens de opleiding kan je geconfronteerd worden met delen van jezelf die om ontwikkeling kunnen vragen.

 

 

Praktijkexamen

Voor het praktijkexamen geeft de student een volledige Thai massage behandeling aan een medestudent. We verwachten van onze studenten tot Thai Masseur Pichest Style een professionele behandeling van de cliënt en een beginnend therapeutisch inzicht.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.