• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Opleidingen.

    Lieve mensen, gelukkig kunnen we vanaf dinsdag 2 juni onze deuren weer openen aan de Bloemendaal in Engelen.

     

    Heel fijn om iedereen weer persoonlijk te mogen ontmoeten. We kijken ernaar uit! Om alles goed te laten verlopen en ons aan de richtlijnen te houden en te blijven werken vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding, hebben we hiervoor een protocol opgesteld. Uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.

     

    Je bent van ❤️ welkom!

VAN MENS TOT MENS

Een goede massage(behandeling) is veel meer als een optelsom van technische handelingen die goed uitgevoerd zijn. Het massage vak gaat in de basis over aandacht en verbinding.

 

Contact van mens tot mens, vanuit wie je bent. Vanuit echtheid en eigenheid er helemaal zijn voor de ander, zodat je kan horen en zien wat er nodig is, wat de behoefte is.

 

Om er helemaal te zijn moet je helemaal (bij) jezelf kunnen zijn. Alles begint immers bij jezelf. Daarom loopt persoonlijke ontwikkeling door al onze cursussen en opleidingen heen.

 

Omdat een goede massagebehandeling is optelsom is van jouw vermogen er helemaal te zijn zoals jij bent, vanuit voldoende zelfkennis en zelfbewustzijn, zodat je de ander kan (h)erkennen en ontmoeten, van mens tot mens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *