• NIEUW! – De Horizon, de online community voor docenten en studenten van Horizon Massageopleidingen.
    Wegens het coronavirus worden een aantal cursussen vanaf half april online aangeboden en kunnen gewoon doorgaan!
    We maken hierbij gebruik van de onlinemogelijkheden en aanvullend filmmateriaal, zodat je op een ontspannen manier de cursussen vanuit huis kunt volgen.
    Wij werken altijd vanuit een warm en persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Dat zal online niet anders zijn.
    Door gebruik te maken van filmmateriaal en extra tijd te maken voor persoonlijke begeleiding, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van onze lessen.
    Meer hierover lees je op onze blogpagina, maar uiteraard stellen wij onze cursisten persoonlijk op de hoogte van deze nieuwe werkwijze.Je bent van ❤️ welkom!


VAN MENS TOT MENS

Een goede massage(behandeling) is veel meer als een optelsom van technische handelingen die goed uitgevoerd zijn. Het massage vak gaat in de basis over aandacht en verbinding.

 

Contact van mens tot mens, vanuit wie je bent. Vanuit echtheid en eigenheid er helemaal zijn voor de ander, zodat je kan horen en zien wat er nodig is, wat de behoefte is.

 

Om er helemaal te zijn moet je helemaal (bij) jezelf kunnen zijn. Alles begint immers bij jezelf. Daarom loopt persoonlijke ontwikkeling door al onze cursussen en opleidingen heen.

 

Omdat een goede massagebehandeling is optelsom is van jouw vermogen er helemaal te zijn zoals jij bent, vanuit voldoende zelfkennis en zelfbewustzijn, zodat je de ander kan (h)erkennen en ontmoeten, van mens tot mens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *